Houd DFC 4 de ongeslagen Serie nog vol?

12 november 2017 980x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Houd DFC 4 de ongeslagen Serie nog vol?

Zaterdag 11 november stonden de FRIENDS weer op het veld voor hun 7e competitie wedstrijd. Tegenstander was Papendrecht7. Na de overwinning op Sliedrecht 1waren de mannen er weer klaar voor.
Om 14:30 uur begon de wedstrijd en met een flitsende start voor de Friends , want na amper een minuut spelen was het 1-0 door Dennis. Op een rebound op een schot van Randy, kon Dennis simpel binnen tikken. De Friends hebben niet echt van deze flitsende start gebruik gemaakt om er al in de eerste helft met een ruime zegen gaan rusten. In tegendeel. De mannen van Friends speelden zeer nonchalant alsof ze niets meer te verliezen hadden. Of zou het toch zo kunnen zijn dat de mannen van Friends collectief een zeer zware vrijdag nacht gehad met z’n allen?. De ene pass na de andere kwam niet aan. Kansen werden wel genoeg gecreëerd om zeker met een stand van 4-0 te gaan rusten. Maar dat was zeker niet het geval. De Friends ging met een 1-0 voorspring de rust in.
Tijdens de rust werd er uiteraard in een zeer positieve wijze gesproken over het feit dat we veel beter zijn en met z’n allen aan de bak moesten om de wedstrijd helemaal naar onze hand te zetten.
De 2e helft was begonnen en na 10 minuten werden de wissels toegepast. Daryll en Aroen verlieten het veld voor Lars en Bangie. Nog steeds liep het moeizaam. Na 25 minuten in de tweede helft kwam eindelijk de verlossende 2-0 van Dhishan ( op aangeven van Andy )die wederom een top wedstrijd speelde. 8 minuten na de 2-0, was het Dennis die voor de 3-0 zorgde. Wissels werden toegepast Mella en Dennis gingen eruit. Voor hun kwamen Djurmy en Winod in de wedstrijd. Weer 8 minuten later, was het Randy die met een vrijetrap de keeper wist te verschalken en bracht hiermee de stand op 4-0. Lars wist vervolgens na 11 minuten de eindstand te bepalen op 5-0.
DFC 4 kon weer 3 punten noteren en komen hiermee op 7 wedstrijden met 21 punten ongeslagen nog steviger op de 1e plaats, doordat de naaste concurrent wel punten liet liggen.
De spelers; Murat, Bangie, Djurmy, Winod, Daryll, Dhishan, Randy, Andy, Lars, Anthony, Lorenzo, Dennis, Mella, Brian en Aroen

Volgende wedstrijd van de Friends Zaterdag 18 november uit om 13:30 tegen De Zwerver

( Verslaggever Djurmy)

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com