DFC4 haalt genadeloos uit..

20 november 2017 1004x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4 haalt genadeloos uit..

Zaterdag 18 November was het zover ,de Friends speelde een belangrijke wedstrijd uit tegen de Zwerver aan de Kinderdijk. De zwerver had tot nu toe maar 1 keer verloren en stond op de 2e plaats. De Friends ongeslagen bovenaan.

Het fluitsignaal klonk op Kinderdijk en na 10 min was het al raak ! Dhishan maakte aan de linkerkant een goede solo en passte de bal naar Randy die vervolgens beheerst afrondde 0-1. Nog geen paar minuten erna was het Darryll ook met een schitterende solo. zijn uithaal werd door een tegenstander van richting veranderd en achter de keeper in het net lag. in de 15e minuut was het een mooie tegen goal, uit een onmogelijke hoek die knap werd binnen geschoten. 20e minuut was het Aroen die met een goede pass Randy in een goede gelegenheid bracht. Deze tikte de bal naar Dennis die de 1-3 binnenschoot. Kort erna was het weer Randy die met een goede steekpass Darryll bereikte die vervolgens beheerst voor de 1-4 aantekende. Dit was tevens ook de ruststand.
Na de rust (48e min ) was het Dhishan weer met een mooie solo die Darryll bereikte en in schietpositie bracht en die vervolgens de 1-5 binnenschoot. Nog geen 3 min erna was het Andy die met een goede pass Randy bereikte die genadeloos voor de 1-6 zorgde. 67e minuut kwam Darryll met een pass naar Dennis die vervolgens koel de 1-7 binnen tikte. De 1-8 de 1-9 en de eindstand 1-10 kwamen op naam van Darryll na goed positiespel. De Friends staan nu ongeslagen bovenaan met 8 gespeeld 24 punten met een doelsaldo van +47.

spelers; Murat. Aroen, Jerry, Patrick, Mella, Dennis, Bangi, Dhishan, Andy, Daryll, Randy, Romeo, Lars, Winod. Grensrechter Alfons
De volgende wedstrijd is zaterdag 25 nov thuis om 14.30 tegen Pelikaan 11.

Verslag Anthony

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com