DFC 4 gaat door met de winning SPIRRIT

7 november 2017 1056x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 gaat door met de winning SPIRRIT

Zaterdag 28 oktober stonden de FRIENDS weer op het veld voor hun 5e competitie wedstrijd. Tegenstander VVAC 5 uit. Na de overwinning op Oranje Wit 5-2 vorige week waren de mannen er weer klaar voor.
Om 13:00 uur begon de wedstrijd na een minuut stilte ( overlijden zus van Alfons). het begin van de wedstrijd liep stroef , Friends bleef kansen creëren maar verzuimd te verzilveren. Na 16 minuten kwam eindelijke het verlossende eerste doelpunt met een voortreffelijke voorzet van Dhishan kon Daryll de 0-1 binnen tikken. 15 minuten na de openingstreffer werd er door wederom een voorzet van Dhishan de 0-2 door Randy afgerond. Op slag van rust wist Lars met een fraaie kopbal de 0-3 binnen te koppen uit een voorzet van Anthony..
Tijdens de rust werd er gesproken over het feit dat dit weleens de meest sportieve wedstrijd en een geweldige scheidsrechter die we tot nu toe hebben gekregen in een uit wedstrijd en waarschijnlijk ook niet meer zullen gaan meemaken dit seizoen.
De 2e helft was 14 minuten onderweg en Anthony kon alweer fraai afronden door een voorzet van Lorenzo 0-4. Na 10 minuten stond de Friends op 0-6 doelpunten van Daryll en Anthony.
FRIENDS, DFC 4 kon na een veel beter 2e helft met uitstekende combinaties en assists weer 3 punten noteren met een eind uitslag van 0-6 en komen hiermee op 5 wedstrijden met 15 punten ongeslagen nog stevig op de 1e positie.
Complementen gaan zeker ook uit naar de spelers van VVAC met een uitstekende sportieve inzet en wat niet vergeten mag worden met een formidabel scheidsrechter.

De spelers; Murat, Romeo, Djurmy, Winod, Daryll, Dhishan, Randy, Lars, Anthony, Lorenzo, Dennis Brian en Aroen.

Volgende wedstrijd van de Friends is thuis tegen Sliedrecht

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com