DFC 1 klimt op de ranglijst

18 november 2017 1044x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 klimt op de ranglijst

DFC speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen Asperen , ook een ploeg in de lagere regionen. DFC is echter de laatste weken de punten aan het binnenhalen en bij winst komt het over de tegenstander van vandaag heen.

DFC startte rommelig en het was ook uit de eerste de beste aanval na ca. 7 minuten 0-1.  DFC pakte daarna de draad op en ging beter voetballen. Na 15 minuten werd het ook terecht weer gelijk na een mooie pass van Chris Hansum die Gareth Gallagher  bekwaam inschoot. Na 20 minuten werd het ook nog 2-1 door een heerlijke lob van Bright. 5 minuten voor rust werd het ook nog 3-1 wederom door Gareth Gallagher  na een mooie voorzet van Paul Pluijmert.

DFC verzuimde verder weg te lopen maar Asperen was niet bij machte om terug te komen in de wedstrijd.

Tweede helft een beter DFC die het niet kon afmaken en in de laatste minuut zelfs Asperen nog dichterbij zag komen, maar dat was slecht nog een formaliteit. De laatste 3 wedstrijden 7 punten ,dus de aansluiting met de middenmoot is gevonden.

DFC gaat volgende week op bezoek bij koploper De Alblas, in de wetenschap dat de stijgende lijn is gevonden.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com