Blijft DFC 4 Koploper?

8 november 2017 957x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Blijft DFC 4 Koploper?

Afgelopen zaterdag 4 november stonden de mannen van DFC4 weer op het veld. Aan de Krommedijk werden de mannen van Sliedrecht opgewacht. Vol zelfvertrouwen begonnen we aan de 6e wedstrijd.
Vanaf minuut 1 werd er druk gezet op de tegenstander. al snel kwamen de eerste kansen, maar door slordigheden werden deze kansen verprutst. De ballen vlogen alle kanten behalve tussen de palen. Hierdoor gingen de Friends met een 0-0 stand de kleedkamer in.
De Friends kwamen gemotiveerd weer het veld op voor de 2e helft. Het voetballen ging meteen beter en verzorgder. Al in de 5e minuut van de 2e helft legde Anthony aan voor een schot van buiten de 16. Deze schampte een verdediger en de bal verdween over de keeper. 1-0. de ban was gebroken.10 minuten na de openingstreffer was het Daryll die de bal voor het doel bracht op Anthony. Deze nam de bal in 1x op zijn slof over de keeper. 2-0.Meteen in de volgende aanval ( 1 minuut later) was het Lorenzo die Randy aanspeelde. deze nam de bal aardig mee, en al vallend kon hij de bal langs de keeper schuiven. 3-0.10 minuten na zijn eerste doelpunt was het weer Randy die op aangeven van Djurmy richting keeper ging. met een fraaie stift kon hij de keeper verschalken. 4-0. meer werd er niet gescoord vanwege goed keeperswerk van de Sliedrecht goalie, wat vermeldenswaard is, is dat alle 4 de doelpunten werden gescoord met het linkerbeentje.
DFC 4 is koploper met 18 punten uit 6 wedstrijden en een doelsaldo van + 32
Spelers van dienst; Murat, Jerry, Aroen, Brian, Lorenzo, Patrick, Dhishan, Daryll, Randy, Anthony, Winod en Djurmy. Grensrechter Alfons

volgende wedstrijd van de Friends is op 11 november thuis tegen Papendrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com