Balsponsor DFC – ZBC : Witte Bert / Eco2Care

29 november 2017 816x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Balsponsor DFC – ZBC : Witte Bert / Eco2Care
Balsponsor DFC – ZBC :  Witte Bert / Eco2Care

De balsponsor voor de wedstrijd DFC – ZBC is : Witte Bert / Eco2Care

Eco2Care is een jong bedrijf met grote ambities op het gebied van Green Cleaning. We innoveren en produceren milieu-bevorderende reinigingsproducten en voeren milieuvriendelijke reinigingsdiensten uit waarbij we duurzame materialen reinigen en beschermen waardoor we ze verduurzamen.

We zijn gevestigd in Zevenbergen en beschikken over een enthousiast team vaklieden met een hands on en no nonsens mentaliteit. Flexibiliteit, kwaliteit en klantgerichtheid zijn de pijlers van onze dienstverlening. Ook bieden wij innoverende ontzorgende abonnementen aan waarbij de klant zich geheel op zijn core business kan richten en wij de Zorg overnemen.

Eco2Care biedt meer dan alleen producten en services, wij innoveren en bieden totaaloplossingen!

Kijk daarom snel voor meer informatie :  ECO2CARE

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com