balsponsor DFC-Asperen : Autorijschool Boezen-Zilverschoon

13 november 2017 630x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor balsponsor DFC-Asperen : Autorijschool Boezen-Zilverschoon
balsponsor DFC-Asperen : Autorijschool Boezen-Zilverschoon

De balsponsor van de wedstrijd DFC-Asperen is : Autorijschool Boezen-Zilverschoon

Leerlingen krijgen bij ons alle aandacht die ze verdienen. Samen met de leerling zorgen wij er voor dat er een goede voorbereiding op het praktijkexamen is en dat er een verantwoorde weggebruiker in het verkeer bij komt.

Met rust en geduld proberen wij de leerling zo snel mogelijk aan een rijbewijs te helpen. Wij passen ons altijd aan de leerling aan, want elke leerling heeft een eigen karakter en heeft derhalve een specifieke aanpak nodig. Wij hopen je gauw in de lesauto te ontmoeten

autorijschool Boezen-Zilverschoon

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com