ALV deel 3 ,verslag jeugd commissie

28 november 2017 593x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV deel 3 ,verslag jeugd commissie
ALV deel 3 ,verslag jeugd commissie

Jeugd voorzitster Angelique de Geus heeft op gebied van jeugd leden goed nieuws te vermelden. De club is zichtbaar groeiende.

Vanaf de onderkant van de jeugd is de aanwas groot. Een drietal zeer enthousiaste kabouter trainers tw Dennis ,Jordy en Mark , zorgen voor positieve inbreng hierin.

Hogerop in de jeugd is DFC blij om te vermelden dat de JO13-1 ,olv Enzo Fortino , zelfs de overstap heeft gemaakt naar de 1e klasse.

De samenwerking met de TC jeugd is geweldig en Angelique bedankt de TC jeugd voor hun ondersteuning.

Kirsten ’t Hart en Bianca Eugens ondersteunen de jeugdcommissie op gebied van activiteiten.

Naast alle positieve mededelingen , kan Angelique helaas niet anders dan ook een paar punten van aandacht te vermelden. Het werk gebeurd door vrijwilligers die klaar staan voor de jeugd van DFC ,echter is de groep vrijwilligers te vaak dezelfde gezichten. Hierdoor word de druk enorm groot , bijna niet te behappen.

Er word een ZEER DRINGENDE OPROEP  gedaan aan de ouders voor een bijdrage om ervoor te zorgen dat DFC de begeleiding kan blijven geven aan de jeugd zoals U nu gewend bent.

Dit is geen vanzelfsprekenheid, we hebben U echt nodig.

Op zaterdag ochtend een paar uurtjes de jeugdcommissie ondersteunen in de commissie kamer, scheidsrechters voor de jeugd , een jeugd coordinator , het zijn slecht enkele functies waarvoor gezocht word ,maar onmisbaar zijn in een grote organisatie die alleen maar groeiende is. 

De selectie van DFC geeft het goede voorbeeld om op toerbeurt jeugdwedstrijden te willen fluiten, goed voorbeeld doet goed volgen.

DFC OUDERS , STA OP OM DE CLUB EN DE JEUGDCOMMISSIE TE HELPEN !!!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com