ALV deel 2 ,Voorzitster stopt na einde van dit seizoen

27 november 2017 648x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ALV deel 2 ,Voorzitster stopt na einde van dit seizoen
ALV deel 2 ,Voorzitster stopt na einde van dit seizoen

Tijdens de ALV heeft Annemiek Gottschalk aangegeven na afloop van het lopende seizoen helaas haar functie beschikbaar te stellen. Veranderde carriere planning en beschikbare tijd is de voornaamste reden hiervoor.

Annemiek vind het zonde maar geeft aan de club niet te kunnen voorzitten als de club niet kan rekenen op haar volledige inzet. DFC verdiend een voorzitter die zich voor de volle 100 % stort op deze taak. 

Annemiek spreekt de hoop uit dat er een nieuwe voorzitter komt. Zoals zij zelf mooi omschrijft is de club in rustig vaarwater terecht gekomen en de overige leden van het bestuur is een prettig groep mensen om mee samen de kar te trekken.

Het kan niet anders dat dit iemand moet aanspreken om op te staan en de hamer op te pakken om onze club voor te zitten !!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com