winst en verlies DFC selectie

14 oktober 2017 1427x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor winst en verlies DFC selectie

Vandaag voor zowel DFC 1 als DFC 2 een uitwedstrijd, beide teams zijn nog op zoek naar de eerste overwinning in de competitie.

DFC 2 vertrok naar Breda voor een ontmoeting met Baronie. DFC begon sterk en kwam snel op 0-1 voorsprong door Rivo.  Op slag voor rust werd de stand gelijk getrokken naar 1-1 .Na rust dacht DFC op voorsprong te komen , maar een 1 op 1 met de keeper werd niet benut, in de tegenstoot kwam Baronie door een corner op 2-1. DFC liet het er niet bij zitten en gaf tegen gas. Wederom Rivo scoorde en trok de stand gelijk.

Vanaf dat punt ging DFC 2 vol gas en benutte zij hun kansen.  Met nog 2 doelpunten zorgde Rivo voor de 2-4 voorsprong , een onvervalste hattrick. Sadik Karasahin schoot DFC 2 nog naar 2-5.  De eerste overwinning in de competitie was een feit.

DFC 1 trok de polder in naar Streefkerk om daar opzoek te gaan naar de drie punten. Deze werden nou niet bepaald gevonden.

Voor rust was er al een achterstand van 2-0.De rust deed geen goed aan het spel van DFC 1. Pas bij een 6-0 achterstand redde Bright de eer door er 6-1 van te maken.  DFC 1 was vandaag niet bij machte zijn wil op te leggen aan de tegenstander en fungeerde als schietschijf.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com