Kabouter groep groeit letterlijk en figuurlijk

8 oktober 2017 2188x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Kabouter groep groeit letterlijk en figuurlijk
Kabouter groep groeit letterlijk en figuurlijk

De  trainers van de kabouters zien hun groep op zaterdag ochtend alsmaar groeien.Letterlijk en figuurlijk. Trainers Dennis , Jordy en Mark staan op zaterdag ochtend klaar op het hoofdveld om de kleinste groep van onze vereniging training te geven.Tegenwoordig doen zij dat als gekwalificeerde trainers , want alledrie zijn zij sinds kort in het bezit van een trainers diploma van de KNVB.

En de groep word groter en groter, nu al zijn er 12 kids bezig om spelenderwijs het voetbal onder de knie te krijgen en dat is een mooi resultaat. Bijna elke week komt er een vraag of ze een keer mee kunnen trainen , en dat kan natuurlijk altijd bij DFC.

Dat ook de sponsors deze groep graag wil helpen is ook mooi. John Baegen van HOLBA.NL is zo sponsor.Hij schafte onlangs 15 nieuwe ballen aan speciaal voor de kabouters.

De spullen zijn dus nieuw , het hoofdveld is beschikbaar en de trainers van hoog niveau. Niets houdt U toch nog tegen om een zoon of dochter vanaf 4 jaar bij DFC te laten voetballen.We doen er alles aan !!!

Op zaterdag 09.30 uur trainen de kabouters , en heeft een zoon of dochter een keer zin ,kom gerust eens langs.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com