JO7-2 speelt derby tegen Wieldrecht

8 oktober 2017 786x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 speelt derby tegen Wieldrecht
JO7-2 speelt derby tegen Wieldrecht

afgelopen zaterdag ging de JO7-2 vroeg op pad voor de derby uit tegen Wieldrecht,helaas werd er verloren.

Maar de wedstrijd ging zeker in de eerste helft gelijk op.Wieldrecht scoorde de 1-0 maar DFC verzette zich hevig. Waar Rubin verleden week nog op de paal schoot ,was het deze keer wel raak.Met zijn allereerste doelpunt zorgde hij voor de 1-1 , helaas konden we dit niet volhouden tot de rust, het werd net voor de rust 2-1 voor Wieldrecht

Na rust kwam er een nieuwe speler in bij Wieldrecht en die was wel heel goed hoor. We kwamen al snel met 4-1 achter. Maar ook Joey scoorde zijn eerste competitiedoelpunt  en zorgde voor de 4-2.  Wieldrecht liep daarna snel weg en het werd 6-3 . waarbij Wieldrecht ook nog hielp met een eigen doelpunt.

Hard gewerkt en goed ons best gedaan , volgende week weer een thuiswedstrijd om 9.00 uur , U komt toch kijken????

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com