JO7-2 heeft de smaak van winnen te pakken

21 oktober 2017 839x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO7-2 heeft de smaak van winnen te pakken
JO7-2 heeft de smaak van winnen te pakken

Vandaag weer een wedstrijd voor de JO7-2 en weer thuis . deze keer tegen Rijsoord

Nadat we verleden week onze eerste overwinning hebben gehaald ,gaan we kijken of dat deze week weer zal lukken. Helaas niet compleet, Rubin en Milan waren er vandaag niet. Rubin nog op vakantie en Milan had wel een hele goede reden : Hij is deze week grote broer geworden. 

Vandaar dat de ploeg vandaag bestond uit : Damien , Lars , Kevin en Joey

Om 9 uur stonden beide ploegen klaar voor de aftrap en gelukkig was het droog. DFC begon sterk en kwam snel op 1-0 voorsprong door Joey. Rijsoord wist ook te scoren maar helaas voor Rijsoord was dat in eigen doel waardoor DFC op 2-0 kwam. DFC bleef  goed voetballen en weer was het Joey die wist te scoren en de 3-0 noteerde. Lars deed er nog een schepje bovenop door 4-0 te scoren.Gelukkig voor Rijsoord wisten zij voor de limonade nog te scoren en was het rust met 4-1 voor DFC.

Verleden week hadden we super score limonade ,deze week tover verdediging drank.

De tweede helft was het Rijsoord die een paar goede kansen kreeg. Er werd eenmaal tegen de paalgeschoten  en 2 keer redde DFC op de doellijn.Ook DFC kreeg nog een paar kansen maar wist niet te scoren.Door het goede verdedigen ( tover verdediging drank in de rust ) was de stand na afloop 4-1

WEER EEN GOEDE WEDSTRIJD EN WINST VOOR DE JO7-2

Ook de penalties werden gewonnen (4-1) ,dubbele winst voor DFC vandaag  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com