JO13-1 blijft winnen (take 2)

29 oktober 2017 1201x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1 blijft winnen (take 2)

Vandaag  stond  de uitwedstrijd  tegen de Alblas op het programma. Met de van een knieblessure teruggekeerde Roan, maar zonder Zouhair wegens… een knieblessure. Op papier een makkelijke wedstrijd, maar die zijn altijd lastiger. Er stond veel wind, maar Ouassim deed wat een aanvoerder moet doen. Hij won de toss, en dus begonnen we met wind mee.

We stonden al gauw voor door een doelpunt van Jeremy op aangeven van Sydney. Mooi hard schot. Kort daarna maakte de beste man van de wedstrijd  Alexandre na een mooie rush 2-0. Ouassim brengt de ruststand met met een hard schot op 3-0.

Ondanks de stand was het geen top eerste helft. In de pauze uitgelegd dat het beter moest. Achterin en op het middenveld goed compact houden. Niks was minder waar: de tweede helft was het slechtste spel wat ik tot nu nu heb gezien. De Alblas kreeg meer grip en wij gingen niet voetballen. Na een kwartier in de 2e helft wisselen we Ensar voor Rui. Kort daarna maakte de Alblas de 3-1 door slecht verdedigen. De Alblas kreeg zelfs kans op de 3-2, maar Rui kwam goed zijn goal uit en pakte de bal voor de voeten van de aanvaller. Daarna kregen we nog kansen maar die werden niet benut. Uiteindelijk toch 3 punten.

Ik hoop dat de spelers de volgende wedstrijd wel goed bij de les zijn. We spelen dan de topper tegen Groote Lindt. Met name het middenveld had vandaag  een offday, met uitzondering  van Alexandre. Hij hield met veel loopwerk en goede acties bijna in zijn eentje het middenveld overeind. Hopelijk hebben we hiervan geleerd: we denken er heel makkelijk over en dat gaat ons een keer opbreken.

De volgende  spelers zorgden  voor  de overwinning:  Ensar, Rui, Marouan, Ouassim,  Ivo, Roan, Jeremy, Stefan, Sydney, Alexandre, Noah, Ayoub, Delani, Jonathan en Desh.

Enzo Fortino

P.S. Jeroen, bedankt  voor het vlaggen!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com