JO13-1 bekert verder…

23 oktober 2017 1679x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1 bekert verder…
Vandaag  21-10 stond er een beker wedstrijd op het programma. Voor de 3e keer dit seizoen tegen EBOH JO13-1. We misten vandaag Roan door een knieblessure, dus moest er wat geschoven worden in de achterhoede. Jeremy kwam op links back te staan. Hij had het aan het begin heel erg moeilijk, maar dat kwam ook omdat de halfspeler zijn man vaak liet gaan. 
 
De eerste helft werd slecht gevoetbald. We misten scherpte, vooral op het middenveld. De herfstvakantie was niet goed voor sommige spelers. Sydney miste een behoorlijke kans voor een open doel na een assist van Desh. Desh maakte zelf vrij snel de 1-0 en vlak voor rust maakte Zouhair de 2-0 met een kopbal. Ik vond het een beetje geflatteerd: het was te danken aan onze uitstekend keepende Ensar dat er geen ballen in gingen, en we konden rusten met 0-2.
 
Na een korte bespreking in de pauze begonnen we alweer niet scherp aan de tweede helft. Weer was het Ensar die met een geweldige redding de 0 hield. Kort daarna dribbelde Ouassim het halve veld over, en maakte mer een afstandsschot de 3-0. Koort daarop draaide Noah een hoeskchop van links direct er in, en stond het 4-0. Dertien minuten voor tijd kwam Rui er nog in voor Ensar in het doel. Ensar kreeg een staande ovatie van de fanclub!
 
Rest te vermelden dat Ivo een van de betere spelers was op het veld: hard werkend met goed voetbal. We bekeren nu verder. Op naar volgende week met hopelijk hetzelfde resultaat, maar dan met beter voetbal. De volgende spelers zorgden voor deze overwinning: Ensar, Rui, Jonathan Marouan, Ouassim, Ivo, Jeremy, Ayoub, Delani, Noah, Alexandre, Stefan, Desh, Sydney en Zouhair. 
 
 
Foto’s: Desh in duel, Jeremy als spits 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com