Ja hoor , daar is de winst voor de JO7-2

14 oktober 2017 972x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Ja hoor , daar is de winst voor de JO7-2
Ja hoor , daar is de winst voor de JO7-2

De weersverwachting was goed  ,mooi en droog weer. Zal de vierde wedstrijd dit seizoen dan de overwinning brengen ?

Helaas waren we niet compleet vandaag door de vakantie .Damien en Rubin waren er niet bij.Dus de overige 4 kanjers ( Milan ,Lars , Kevin en Joey ) moesten vol aan de bak. 2 x 12 minuten zonder te wisselen.

Al snel kwam DFC op voorsprong door Milan , het was 1-0. Kevin deed ook zijn duit in het zakje door zelfs de 2-0 te maken. Maar Papendrecht was geen verkeerde ploeg hoor. Zij gingen ook goed spelen en wisten zelfs op 2-3 voorsprong te komen. Kevin liet het er niet bij zitten en bracht DFC op 3-3. Lars deed zijn wekelijkse ding ,scoren, en DFC stond weer voor met 4-3 Toen was Papendrecht weer aan de beurt om te scoren en het was weer gelijk, 4-4 . Net voor de rust bracht Joey de voorsprong weer naar DFC kant door 5-4 te scoren.

Uniek moment ,alle spelers van DFC hadden in de eerste helft gescoord!!

Rust.

Het recept van de limonade siroop is al nagevraagd bij de kantine , want ik weet niet wat er in zat , maar we willen het elke week drinken vanaf nu.

DFC ging de tweede helft helemaal los. Papendrecht speelde nog zeker een goede wedstrijd maar kwam bijna niet meer bij het doel van DFC.

DFC dus wel en hoe ,niet normaal hoor. Milan zocht en vond het doel en scoorde de 6-4.  Joey ,die normaal achter blijft maar nu de smaak te pakken heeft na verleden week , zag zijn kans schoon. Zijn eerste HATTRICK in zijn loopbaan. de 7-4 , 8-4 en 9-4 kwamen van zijn schoen. Lars bracht zelfs de score naar de magische 10-4

Boys , wat een schitterende wedstrijd en wat verdiend om te winnen.Iedereen gescoord ,een hattrick en de 10 doelpunten gehaald. De chips was dubbel en dwars verdiend  

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com