In Memoriam Dick Fransen ( 58 jaar )

5 oktober 2017 2789x bekeken, 2 reacties »
In Memoriam Dick Fransen ( 58 jaar )

Woensdag 4 Oktober bereikte ons het afschuwelijke bericht dat onze vriend Dick Fransen op 58-jarige leeftijd door een afschuwelijk ongeluk tijdens zijn werk was overleden. Geschokt en vol ongeloof proberen we dit verlies te verwerken.

Dick heeft jarenlang bij ons aller D.F.C. gevoetbald, hoewel hij zijn eerste stappen op het voetbalveld bij Gelukvogels heeft gezet. Al heel snel maakte Dick de overstap naar D.F.C. waar al vlot bleek dat hij een aardig balletje kon trappen. Dick kwam in de toenmalige jeugdselectie teams terecht, waar hij als dynamische middenvelder een belangrijke speler bleek te zijn. Goede techniek, een prima schot, sterke passing en inzicht waren belangrijke wapens van hem.

Ook werd Dick regelmatig geselecteerd voor de Dordtsche selectieteams van de KNVB.

Dick was een belangrijke speler in de regionale A-jeugd onder trainer Geug Leidschman en heeft vervolgens na de overstap naar de senioren lange tijd deel uitgemaakt van de 1e selectie. Hier speelde hij met name in het begin onder Cas Wegman regelmatig in het 1e elftal, lange tijd in het 2e team om vervolgens, toen de jaren gingen tellen, met vrienden samen af te zakken naar het 3e en 4e elftal. Dick hield van de gezelligheid na afloop van de wedstrijd en was onze onvolprezen controleur bij Apres-Fish.

Wij wensen Corien, Danique en Lara heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Dick bedankt voor alles, je was een geweldige vriend.

Jack Bakker.

 

2 reacties

  1. Michael 5 oktober 2017 om 17:25 -

    Gecondoleerd en heel veel sterkte voor de nabestaanden.

  2. Kees vd Klooster 5 oktober 2017 om 18:48 -

    Prachtig geschreven Jack. Wij zullen deze vriend nooit vergeten!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com