Hoe is het nu met.. Patrick Meijnhard van Schoor

2 oktober 2017 1284x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met.. Patrick Meijnhard van Schoor
Hoe is het nu met.. Patrick Meijnhard van Schoor

 

Naam:  Patrick Meijnhard van Schoor

Leeftijd : 59

Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?

Seizoen 1983/1984 t/m 1986/1987

Welke positie heb je altijd gevoetbald ?

Linksbuiten

Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

Via Ad de Kok

Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?

Ja, bij DFC was de trainer Cees v.d. Sluis met begeleiders Co Hendriks en Nico de Visser. Eddy Treytel heb ik ook nog meegemaakt. Dat was geen succes. Ik zal een paar namen noemen met wie ik gevoetbald heb, Geug Leendertse, Arie Evers, Hans Isendoorn, Arnold Versteeg, Cees de Vries, Johan van de Hoek, Ad Stam, Jochum Bruel, Hans Scheepbouwer, Ruud Hendriks, Daaf Stok, Hans Bogerts, Bert Huijberts, Cees van de Klooster, Arie delmotte.

Heb je nog wel eens contact met oud teamgenoten ?

Met Hans Scheepbouwer en Jochem Bruel heb ik nog wel contact. Verder alleen wanneer ik ze toevallig tegen kom.

Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?

De trainingskampen in Zeeland en Valkenswaard waren zeer bijzonder, haha. Het zeevissen staat ook nog op mijn netvlies. Zo zijn er nog veel meer mooie herinneringen. We hadden een goed ingespeeld team. Het niveau van het voetballen was hoog.

Doe je nu nog wat in de voetballerij ?

Na mijn jongens getraind te hebben bij GSC doe ik zelf niets meer in het voetbal. Dat is al weer 6 jaar geleden.

Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?

Ik volg het voetbal in het algemeen niet meer zo. Wat ik weet haal ik uit de krant en uit toevallige ontmoetingen. Uit Facebook valt ook een hoop te halen. Helaas nu met het overlijden van Hans Raaymakers.

Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?

Johan van de Hoek.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com