Heerjansdam, leuke wedstrijd.

15 oktober 2017 1217x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Heerjansdam, leuke wedstrijd.

Vandaag speelden we de tweede wedstrijd, tegen Heerjansdam, misschien wel een van de kampioenskandidaten. Vooraf bespreking gehad met wat instructies van Danny, de trainer van DFC 1. Gezegd tegen de jongens dat we hard moesten werken tegen een zeer goed voetballende en fysiek sterke ploeg.

Roan viel gelijk uit in de warming-up, dus we kwamen een verdediger te kort. Waarop Zouhair zei: “ik ga daar wel staan”. Ik moet zeggen, hij deed het geweldig goed, een van de beste vandaag.

We kregen de eerste  helft de beste kansen maar benutten die niet. Na de rust begonnen we zeer sterk en dat resulteerde in een doelpunt van Desh.  We kregen vlak daarna een strafschop mee, van de prima fluitende scheidsrechter Patrick, omdat de keeper van Heerjansdam onze spits onderuit haalde. Aanvoerder Ouassim, die altijd goed speelt, schoot hem vlekkeloos in. 

Daarna bleven we goed voetballen, maar verzuimden we de 3-1 te maken. Heerjansdam kreeg wat kansen, maar Marouan, die een uitstekende wedstrijd speelde, en Ensar voorkwamen doelpunten. Het werd wel nog 2-1, en dus heel spannend: de laatste 5 minuten was het echt billen knijpen, maar de overwinning  werd over de streep  getrokken.

Ik ben als trainer zeer tevreden over de werklust van ons team: de kleinste mannen gingen voorop met Alexandre, Zouhair en Noah. Jonathan was geblesseerd, maar er natuurlijk wel bij om zijn tam aan te moedigen. We spelen steeds  beter als ploeg, we zijn een eenheid en daarom ben ik zeer trots op het team. De volgende spelers waren verantwoordelijk voor deze overwinning: Ensar, Ouassim, Ivo, Stefan, Zouhair, Jeremy, Sydney, Marouan, Alexandre, Noah,  Ayoub, Desh en Delani.

Enzo Fortino.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com