DFC4 wint weer

5 oktober 2017 1052x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4 wint weer

Afgelopen zaterdag 30 september stonden de mannen van DFC4 klaar voor hun 2e competitie wedstrijd. Dit gebeurde uit bij Groote lindt 6. Het team was door arbeids verplichtingen aardig uitgedund. Aan de aftrap verschenen ook precies 11 man, waarvan een een ribblessure heeft. met de wetenschap dat er tijdens de 2e helft er wel 2 man extra bij zouden zijn.
De 1e helft begon met een minuut stilte. 
We zouden wat behoudender starten om blessures te voorkomen. Toch was het al in de 9e minuut raak. Daryll kon doorlopen na een tikkie van Lars. 0-1. weer 10 minuten later scoorde Anthony (0-2) op een voorzet van Daryll. gedurende de 2e waren er meer kansen. Dhishan schoot op de paal. een inzet van Aroen eindigde op de lat. zo ook een kopbal van Daryll.
Tijdens de rust kwam Brain erbij en 15 minuten in de 2e helft was Jerry ook weer van de Partij. De 2e helft was amper begonnen of de 0-3 lag er alweer in door Anthony. In de 55e minuut liep Mella slim door op een corner van Andy, en kon de bal intikken. 0-4. 2 minuten later was het wederom Andy die de bal klaar ;legde voor Anthony, die zijn 3e doelpunt kon aantekenen. 0-5. de 6-0 kwam, weer 2 minuten later, op naam van wederom Anthony. Ook Winod kon het net vinden in de 65e minuut. na een solo schoot hij de 0-7 binnen. Door mistasten van de verdediging, kon Groote lindt de eer redden. 1-7. Het Slot akkoord was voor Daryll, die op een lange voorzet van Lorenzo alleen maar door hoefde te lopen en zijn voet tegen de bal zetten. 1-8.

Volgende Wedstrijd van de Friends is Zaterdag 7 oktober uit bij EBOH. start 12.30 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com