DFC JO7-2 koning van de paal.

2 oktober 2017 653x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO7-2 koning van de paal.

Zaterdag stond voor de JO7-2 een uitwedstrijd gepland in Rijsoord. Toch wel een beetje aan de vroege kant , 08.30 uur. Milan was er deze week niet bij , dus de 5 andere kanjers gingen op pad.

Daar aangekomen bleek dat we Centre Court mochten spelen, het hoofdveld dus.  Altijd lekker voor het publiek.

DFC kwam op het kunstgras al snel voor met 0-1 door Lars , en DFC speelde zeker een goede wedstrijd. Helaas scoorde de tegenstander ook voor rust. Het was dan wel 1-1 , maar Kevin en Damien raakte voor de rust allebei nog de paal, we hadden geen geluk deze keer.

Na rust ging Rubin op pad. Rubin is langzaam bezig zichzelf om te scholen van verdediger naar middenvelder. En als je dan toch naar voren gaat kan je net zo goed schieten , maar net aan de verkeerde kant van de paal.  Zal de bal er vandaag nog wel ingaan voor DFC ? Nee, weer die dekselse paal…. deze keer raakte Lars de paal.  Rijsoord kwam nog wel een keertje naar voren. Het schot was niet te stoppen door Joey en zo stond er opeens 2-1 op het scorebord. Balen , want DFC raakte 3 x de paal en had zeker wel een gelijkspel verdient.

Maar de coach was trots op het team , we hebben goed gevoetbald en een paar goede kansen gekregen, maar die paal….. als de wedstrijd bij DFC was gespeeld was er wel gescoord want de doeltjes bij Rijsoord waren wel aan de kleine kant , dus bij de thuis wedstrijd gaat het zeker goed komen voor de JO7-2

Eerst volgende week maar weer proberen ,  uit bij Wieldrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com