DFC 4 behoud koppositie

15 oktober 2017 1005x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 behoud koppositie

Zaterdag 14 okt jl. stonden de FRIENDS weer op het veld voor hun 4e competitie wedstrijd. Tegenstander Oranje Wit 10 kwam op bezoek bij DFC. Na de 1-5 overwinning bij EBOH vorige week waren de mannen er weer klaar voor.
Om 14.30 begon de wedstrijd na een minuut stilte ( overlijden van een familielid van 4 spelers). het begin van de wedstrijd liep stroef en moeizaam. het was dan ook OW die de voorsprong pakte na 8 minuten. 5 minuten na de openingstreffer kreeg DFC4 een strafschop vanwege handsbal van de tegenstander. Deze werd benut door Randy. 1-1. ook na deze treffer bleven de Friends belabberd spelen. Lars knalde nog een bal voor opendoel keihard over. 3 minuten voor de rust was het Dhishan die een corner feilloos in de verre bovenhoek kon plaatsen. 2-1. een minuut later was de stand weer gelijk. 2-2- door een vrijeschop die onhoudbaar was voor Murat.
Tijdens de rust werd er een hartig woordje gesproken in de kleedkamer e met wat tactische wissels begonnen we aan de 2e helft. De 2e helft was totaal anders dan de 1e. Posities waren beter bezet, en men ko elkaar nu ook vinden. de Friends kregen steeds meer en betere kansen. het was wachten op de volgende treffer. Die kwam er in de 22e minuut van de 2e helft. Anthony brak uit via de rechterkant en kon zijn solo afmaken met een droge harde knal.3-2. 7 minuten na de verlossende treffer zette Lorenzo Randy knap vrij voor de keeper. Randy scoorde zijn 2e treffer dan ook fraai met een stift. 4-2. In de laatste minuut was het Lorenzo die Anthony bereikte met een verre voorzet. Anthony hoefde alleen maar tegen de bal aan te lopen voor 5-2 wat dan ook de eindstand was.
De spelers; Murat, Jerry, Mella, Djurmy, Winod, Patrick, Daryll, Dhishan, Randy, Lars, Anthony, Lorenzo, Brian en Aroen.

Volgende wedstrijd van de Friends. Zaterdag 28 oktober om 13.00 bij VVAC in Ottoland.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com