DFC 3 wint weer

15 oktober 2017 1796x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 wint weer

Afgelopen zaterdag (14 oktober) stond voor DFC 3 de uitwedstrijd tegen Wieldrecht op het programma.

DFC 3 begon sterk en kreeg een aantal kansen maar de keeper van Wieldrecht had duidelijk zijn dag. Ondanks het goede keeperswerk toch 2 goals van DFC. Deze kwamen van de voet van Robin Matena en Cliften Sewpersad. Een buitenspelgoal van Wieldrecht zorgde voor de ruststand van 2-1.

Na rust kwam Wieldrecht op gelijke hoogte door zwak verdedigen. DFC pakte de draad gelijk op. Dit zorgde ervoor dat het veldoverwicht uitgedrukt werd in goals en DFC een meer dan verdiende 5-2 overwinnen uit de strijd sleepte. Goals in de 2e helft waren wederom van Robin Matena 3x.

Door deze overwinning houdt DFC 3 de koppositie, weliswaar met een wedstrijd meer.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com