DFC 3 geeft zege weg

9 oktober 2017 1933x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 geeft zege weg

Afgelopen zaterdag (7 oktober 2017) speelde DFC een competitiewedstrijd tegen ZBC 4. DFC begon goed aan de wedstrijd en via Robin Matena en Maarten Zilverschoon kwam het op een 2-0 voorspong. In de laatste 5 minuten van de eerste helft gaf DFC deze voorsprong echter weg. Hierdoor werd er gerust met een 2-2- stand.

Na rust had DFC wederom het betere van het spel en het kwam na een scrimmage via Mark Jongeneel op een 3-2 voorsprong. Ook de tweede helft duurde voor DFC te lang. Met een fraai afstandsschot zorgde ZBC voor een 3-3 eindstand.

De wedstrijd stond onder leiding van Rewi Bhagwanie. Na de wedstrijd werd de selectie door (de moeder van) Armand Verhoeven getrakteerd op een overheerlijke maaltijd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com