DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden

21 oktober 2017 1808x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 & 2 weten voorsprong niet vast te houden

DFC 1 en 2 speelden vandaag beide een uitwedstrijd. DFC 1 mocht op bezoek in Ameide en DFC 2 in Serooskerke. Beide teams wisten hun voorsprong niet vast te houden.

DFC 2 kwam in de tweede helft in minuut 50 op voorsprong door Rivo. Helaas kwam in de slotfase Serooskerke langszij om er 1-1 van te maken. DFC speelde een zwakke wedstrijd maar wist toch zeker een 20 tal kansen te creeren. De afronding was vandaag echter ondermaats. Een zure nasmaak door slechts met 1 punt huiswaarts te keren.

DFC 1 was uit op revanche na de oorwassing van verleden week en startte de wedstrijd goed. De voorsprong van 0-1 was daar , gescoord door Paul Pluimert. DFC wist zelfs voor rust deze score te verdubbelen, 0-2 door Leroy Rubio. Gezien het spel zeker een verdiende voorsprong.

Na rust een compleet ander wedstrijd beeld. DFC hervatte de wedstrijd dramatisch en wist de voorsprong niet vast te houden. Sterker nog , Ameide kwam langszij en er over heen. 3-2 nederlaag na een terecht 0-2 tussenstand. Een wedstrijd met 2 gezichten maar voor DFC een niet vrolijk gezicht.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com