Daar is de winst voor DFC 1

28 oktober 2017 983x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Daar is de winst voor DFC 1
Daar is de winst voor DFC 1

Na een paar pogingen die mislukten , was er vandaag dan eindelijk de eerste winst voor DFC 1 tegen Vuren , 3-1

DFC startte sterk en had het initiatief vanaf de aftrap. Tot echte kansen resulteerde dat niet. Hoe zuur was dan ook de tegentreffer van Vuren. Een onschuldige vrije trap ging dwars door de defensie en ook op doel, 0-1 achter. De kansen die DFC in de eerste helft kreeg waren hoopvol en hadden ( verdiend ) ook de gelijkmaker moeten zijn. Bright kreeg een 1 op 1 kans maar wist niet te scoren.Ook Leroy Rubio kreeg een 1 op 1 maar ook deze ging er niet in. De corner die daarop volgde werd door Robin Ramessar op de lat gekopt. 

De rust zal DFC goed doen.

Gelijk na het begin signaal van de tweede helft was het Bright die de stand gelijk trok door de 1-1 te scoren. Daarna zag het er voor DFC nog rooskleuriger uit toen Vuren met 10 man kwam te staan door een rode kaart ( 2 x geel ).Helaas werd die rode kaart ( 2 x geel ) ook aan Matthijs Jongeneel getoond waardoor het evenwicht qua spelers weer werd recht getrokken.

DFC bleef de bovenliggende partij en ging duidelijk op zoek naar de winst. Die inzet werd beloond toen in minuut 71 de 2-1 werd gescoord door Leroy Rubio.  Bright kreeg nog een goede kans om de score verder uit te breiden maar slaagde niet. Ondanks enkele spelden prikken bleef DFC de bovenliggende ploeg.Toen de blessure tijd inging moest DFC zorgen dat Vuren niet gevaarlijk werd , maar de zege werd veilig gesteld door een mooie aanval die werd afgerond door Patrick van Ditteren , 3-1

Een goede en zeker terechte overwinning die nodig was om het moraal goed te houden.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com