Unieke prestatie jeugdexponent Tijmen Bruning. Hattrick in openingswedstrijd na 8 jaar droog te hebben staan.

6 september 2017 1948x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Unieke prestatie jeugdexponent Tijmen Bruning. Hattrick in openingswedstrijd na 8 jaar droog te hebben staan.
Unieke prestatie jeugdexponent Tijmen Bruning. Hattrick in openingswedstrijd na 8 jaar droog te hebben staan.

Unieke prestatie jeugdexponent Tijmen Bruning. Hattrick in openingswedstrijd na 8 jaar droog te hebben staan.

Zaterdag 2 september, de dag dat het officiële voetbal voor amateur voetballend Nederland weer is begonnen. DFC mocht aantreden in Papendrecht tegen de ervaren mannen van Drechtstreek 8.

Vorig seizoen hebben we afscheid genomen van een aantal spelers waardoor DFC 5 genoodzaakt was de transfermarkt op te gaan. Aangetrokken werd; spits Bart, verdediger Jerral, all rounder Mano en routinier Pieter. Verder hoopt DFC 5 nog op wat buitenkansjes in de vorm van verengingsvrije spelers aan te trekken.

De wedstrijd werd om 16:30 uur afgetrapt en begon direct al met het overwicht van DFC. Door de vele transformaties in het elftal  was het voor gelegenheid coach Steven nog even aftasten waar vooral de nieuwe jongens zich op hun gemak zouden voelen. Het overwicht van DFC werd al snel omgezet in een 0-1 door Tijmen, die toen nog geen idee had wat voor historische statistiek hij ging neerzetten. Door het aanvallende spel van DFC werd ook pijnlijk zichtbaar dat de conditie nog niet helemaal optimaal was daar een diepe bal van Drechtstreek niet meer bij te houden was door de verdediging. Na deze tegenstoot bracht Maurice en vervolgens weer Tijmen DFC op een ruststand van 1-3.

Na wat wisselingen in de ploeg begon de 2e helft wat stroef en bleef het lang tot wat spelden prikken beperkt totdat onze top verdediger Tijmen opnieuw opstoomde vanaf zijn links back positie en zijn 3edoelpunt en dus de welbekende hattrick op zijn naam zette. Drechtstreek kreeg nog een cadeautje en scoorde vanaf 11 meter hun 2e doelpunt. ( 2-4)

DFC 5 wil ook de jongens Fabian en Redwan (B1) bedanken voor hun beschikbaarheid en prachtige voorzetten.

Hatrickheld Tijmen mocht zoals gebruikelijk de bal mee naar huis nemen, dit werden er uiteindelijk 4! Hadden we ook geen discussie meer over wie de ballen donderdag meeneemt naar de training

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com