MO13 klaargestoomd voor de competitie

6 september 2017 892x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor MO13 klaargestoomd voor de competitie
MO13 klaargestoomd voor de competitie

De MO13 heeft gisteren een flinke training achter de rug om te zorgen dat zij klaar zijn voor de nieuwe competitie.

Trainer Rene Blankensteijn besloot om het professioneel aan te pakken met de meiden en haalde er zelfs een personal coach bij.  Joraline Wielders van www.ptjoraline.nl was bereid de meiden te komen trainen.

Dat zij niet de minste is bewijst haar indrukwekkende lijst met voetbal clubs. Naast personal coach is Joraline jarenlang keepster geweest op hoog niveau tw hoofdklasse en topklasse.Op het moment dat zij bij PSV aan de slag ging kreeg ze helaas een blessure. Dus of zij verstand heb van voetbal , de vraag stellen is hem beantwoorden , JA dus.

De meiden hebben een pittige training gehad en zijn er volgens Trainer Rene helemaal klaar voor , het seizoen kan beginnen. Namens de meiden van MO13 , bedankt Joraline 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com