Geslaagde familie dag bij DFC

10 september 2017 734x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Geslaagde familie dag bij DFC
Geslaagde familie dag bij DFC

Vandaag stond de familie dag van DFC gepland. Vele jeugd spelers kwamen vandaag opdagen. De spellen die klaar stonden op de velden waren dan ook niet zomaar spelletjes.

Niet alleen latje trap , blind voetbal en voetbal bowling stonden klaar. Een waar arsenaal aan opblaas spellen waren uitgestald op het veld. Voetbal darts , voetbal flipperkast , punten schieten en een variant van het aloude marmottenspel zorgde voor veel vertier. Hoogtepunt was echter het Bubble voetbal wat voor veel komische momenten zorgde.

De spellen werden begeleid door de trainers van de jeugd. Ggelukkig voor iedereen werkte het weer mee en konden we door de inzet van velen , zowel op het veld als achter de bar en keuken , terugkijken op een mooie dag.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com