Dubbele kater DFC tegen EBOH

30 september 2017 1192x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Dubbele kater DFC tegen EBOH

Op voorhand een weekend waarin DFC 1 &2 wat goed hadden te maken door een valse competitie start. Beide thuis tegen EBOH ,een derby waarin alles op alles gezet moet worden om te bepalen wie de beste van het eiland is . DFC kwam bedrogen uit door een dubbele nederlaag.

DFC 2 gaf in de eerste helft een vervroegd sinterklaas feest. 2 simpel weg  gegeven doelpunten zorgde voor een 0-2 achterstand met rust. Na rust was het DFC 2 die op zoek ging naar de aansluiting en vond. DFC kwam terug op 1-2 en domineerde de tweede helft. Een kans voor open doel waarbij de bal slechts in het net gelopen hoefde te worden ging aan DFC voorbij. EBOH  zorgde voor de 1-3 en besliste de wedstrijd.

DFC 1 startte goed en beide teams team begonnen goed aan de wedstrijd.Een echte derby sfeer ging over het veld. Na een kwartier spelen kwam EBOH op 0-1.Een gat in de verdediging zorgde voor de kans van EBOH. Na een half uur spelen was het Bright die zich mooi vrij speelde en de aanval afsloot met een schot op de lat. Op slag voor rust was er een discutabel doelpunt voor EBOH. In buitenspel positie kreeg EBOH de bal om er 0-2 van te maken. Overleg langs de zijkant tussen scheidsrechter en assistent volgde. De scheidsrechter besloot de situatie anders te be-oordelen en kende het doelpunt toe. Overigens moet vermeld worden dat deze situatie de enige discussie waard was. De scheidsrechter floot een voortreffelijke wedstrijd.

In de tweede helft werd DFC in de eerste fase overlopen door een sterk EBOH. DFC mocht zijn keeper meerdere malen danken dat hij EBOH van het scoren afhield. Het ontbrak in deze fase aan aanvallende impulsen om het EBOH lastig te maken.

Aan het einde van de middag kon de balans worden opgemaakt van Derby dag , de punten gingen mee naar de Schenkeldijk.  Wat rest is de hoop op de return later dit jaar in de competitie.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com