DFC4- Pelikaan13

18 september 2017 868x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4- Pelikaan13

Afgelopen zaterdag ( 16 sept) stond de laatste wedstrijd in de bekerronde voor de mannen van Surifriends. Tegenstander Pelikaan13 kwam ons bezoeken. Beide ploegen waren al uitgeschakeld voor de beker, dus konden we een lekkerpotje van maken.
De wedstrijd was nauwelijks begonnen ( 3e minuut) toen Brian het op zijn heupen kreeg en richting doel denderde, en deze ook in het net deponeerde. 1-0. Nog in dezelfde minuut kon de tegenstander snel omschakelen na bal verlies op het middenveld. 1-1. er brak een periode van kansen aan voor de Friends. in de 12e minuut was het Anthony die met een fraaie omhaal de voorsprong aantekende. ( zie foto, met dank aan fotograaf Jacques Grossouw )
Deze 2-1 hield stand tot de rust. enkele gemiste kansen. Kopbal van Andy over. volley van Anthony van de lijn gehaald door de verdediging, Schot van Dennis uit de kruising gehaald door de keeper. Opvallend was het debuut van keeper Lars in de spits 🙂
Het verloop van de 2e helft was eigenlijk hetzelfde als de laatste 30  minuten van de eerste helft. een goed combinerende team, waar de posities ook door anderen werden overgenomen. de verlossende 3-1 wilde maar niet vallen. kansen waren er.. Lars kopbal op de lat. schot van Patrick en Anthony net naast. schot van Romeo die hoog over ging. ( ze zijn de bal nog aan het zoeken). zelfs een doelpunt van Lars die werd afgekeurd. !0 minuten voor tijd was het Winod die na goed doorzetten de bal bij Andy kreeg. Deze kreeg de bal goed vrij en kon uit stand de 3-1 aantekenen. het slot akkoord was voor Randy, die op een lange voorzet van Anthony die bal knap volleerde vanuit een moeilijke hoek. 4-1.
 Volgende wedstrijd van de Friends is zaterdag 23 sept thuis tegen VVGZ.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com