DFC 4 loopt tegen een onnodige nederlaag

10 september 2017 879x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 loopt tegen een onnodige nederlaag

Zaterdag 9 september jl stonden de mannen van DFC 4 uit tegen GSC/ODS 3 in het veld. Met 13 man reisden de spelers naar het verre GSC af.
Daar wachten een goed elftal van GSC. De wedstrijd begon zonder dat de tegenstander zich via de nieuwe richtlijnen hadden aangemeld.
Al snel in de wedstrijd liepen de mannen van DFC4 tegen een doelpunt aan. Na 30 minuten kreeg DFC een penalty wegens hands in de 16 meter.
Randy schoot deze feilloos binnen. 1-1. binnen 10 minuten na de gelijkmaker scoorde de tegenstander de 2-1 en de 3-1. dit was ook de ruststand.
Na 20  minuten rust begon de 2e helft. in de 50e minuut van de 2e helft scoorde GSC uit een buitenspel positie de 4-1. De scheidsrechter kende het doelpunt toch toe ondanks het vlaggen van de grensrechter. in de 56e minuut kon Anthony de achterstand verkleinen na goed doorzetten.4-2. In de 73e minuut mocht GSC, ondanks het weer vlaggen voor buitenspel, verder spelen en scoorden de 5-2.  0 minuten voor tijd was het weer Anthony die scoorde. 5-3. Dit was meteen ook de eindstand.
De volgende wedstrijd van DFC4 is zaterdag 16 september thuis tegen Pelikaan 13.
Opstelling DFC4
Lars, Jerry, Melvin, Clyde (Brian), Winod ( Andy), Anthony, Lorenzo, Patrick, Dhishan, Daryll ( Clyde) en Randy.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com