1e Bekerwedstrijd DFC4

3 september 2017 901x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 1e Bekerwedstrijd DFC4

Afgelopen zaterdag ( 2 sept) stonden de mannen van DFC4 voor hun 1e bekerwedstrijd. Deze Wedstrijd werd thuis om 14.30 uur gespeelt tegen Oranje Wit.Na een goed toernooi de week ervoor waren de mannen heel gretig en konden niet wachten op de aftrap.
Dat ze heel gretig waren bleek al snel toen de wedstrijd begon. binnen 15 minuten stond het al 4-1 door doelpunten van Maarten, Daryll, Dhishan en Anthony. Er werd leuk gevoetbald. Lange ballen op de spitsen werd afgewisseld met goed combinatie spel. de 5-1 kwam op naam van Maarten en de 6-1,
tevens ruststand op naam van Daryll.
De 2e helft was amper begonnen of de bal lag al op de stip. Daryll schoot deze onder de keeper door, 7-1. De walk-over ging vrolijk verder. Er werden ook veel kansen gemist. De paal en lat werden een paar keer geteisterd door Daryll en Anthony. terwijl schoten van Davey net naast gingen. een duik kopbal van Jerry ging ook maar rakelings naast. Toch werd de score opgevoerd. 8-1 door Daryll, 9-1 door Maarten. De 10-1, 11-1 en de eindstand 12-1 kwamen op naam van Daryll.
Een goed begin van het 4e team.
Volgende week zaterdag ( 9 sept) wacht een moeilijke uitwedstrijd bij en tegen ODS/GSC 3 die hun eerst bekerwedstrijd met 8-0 won van Pelikaan
Opstelling DFC4 ; Murat, ( Lars), Winod, ( Djurmy), Jerry, Glenn ( Davey), Clyde, Dhishan, Patrick, Dennis, Anthony, Daryll en Maarten

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com