Wie helpt de club ?

20 augustus 2017 757x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wie helpt de club ?
Wie helpt de club ?

Beste ouders, om ervoor te zorgen dat alle teams in een schone kleedkamer zich kunnen omkleden en kunnen douchen, zijn we heel hard op zoek naar moeders, vaders, tantes, verzorgers of wie dan ook, die 3x per week (zondag, woensdag en vrijdag) de kleedkamers schoon zouden willen maken.

Wilt u wel helpen, maar kan u maar 1 of 2 dagen dan is dat natuurlijk prima. Vele handen maken licht werk. Wij hopen op uw hulp, zodat we niet noodgedwongen een duur schoonmaakbedrijf in hoeven te huren, wij geven dat geld liever uit aan andere leukere dingen. 
Kan u iets voor ons betekenen of heeft u vragen, neem contact op met mij of loop op de donderdagavond even binnen in de bestuurskamer. 
Mvg 
Annemiek Gottschalk 
voorzitterdfc@gmail.com

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com