DFC winnaar eigen ABC Den Hartog verhuizingen toernooi

20 augustus 2017 971x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC winnaar eigen ABC Den Hartog verhuizingen toernooi
DFC winnaar eigen ABC Den Hartog verhuizingen toernooi

DFC is zaterdag winnaar geworden van het eigen ABC Den Hartog verhuizingen toernooi door in de finale te winnen van Oranje Wit 2.

DFC en Oranje Wit bereikte beiden de finale door op de eerste dag te winnen van Emma ( 4-0 winst DFC ) en SSW ( 1-o winst Oranje wit ) , de andere deelnemers aan het toernooi.Het toernooi word traditioneel gespeeld in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en steevast met Dordtse tegenstanders. Sinds enkele jaren heeft hoofdsponsor ABC Den Hartog verhuizingen zijn naam aan het toernooi verbonden.

DFC startte zaterdag sterk aan de finale en bracht de tussenstand voor de rust op 2-0 door doelpunten van Robin Matena en Robin Ramessar. Toen vlak na rust Bright de 3-0 scoorde leek er weinig aan de hand voor DFC. Oranje Wit was echter niet van plan zich zo makkelijk aan de kant te laten zetten en bij DFC sloop de gemakzucht langzaam in de ploeg. Oranje Wit bracht de spanning volledig terug in de wedstrijd door in de tweede helft terug te komen tot 3-3.

Gelukkig was DFC op tijd wakker geschud en werd het doel weer gevonden. Robin Matena dolde de complete verdediging in zijn eentje en scoorde de 4-3. Vlak voor het einde kreeg DFC een strafschop en Leroy Rubio benutte deze om de eindstand op 5-3 te brengen.

In de kleine finale werd er flink gescoord door SSW en Emma , 5-5 was daar de eindstand. Op basis van doelsaldo werd SSW derde op het toernooi.

Eindstand :

1 :DFC  , 2 : Oranje Wit  , 3 : SSW  , 4 :  Emma

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com