DFC selectie oefent veel vandaag

26 augustus 2017 567x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie oefent veel vandaag

De selectie van DFC heeft deze zaterdag benut voor te oefenen

DFC 2 speelde een oefenwedstrijd uit bij Meerkerk. De winst van voor de mannen van Leon vd Sluijs.  DFC kwam op voorsprong door Kevin Verheijen en verdubbelde deze naar 2-0 door Jaylison Doran na een fantastische voorzet van Fabian Gottschalk. Meerkerk deed nog iets terug mar de winst was voor DFC met 2-1

DFC 1 deed mee aan het Ries Fok Toernooi bij EBOH. De opzet was wedstrijden van 45 minuten. De eerste wedstrijd was tegen RCD en bracht de winst met 1-0 , vervolgens was gastheer en competitie tegenstander EBOH met 4-2 te sterk en verloop DFC de laatste wedstrijd ruim met 6-2 van ’s Gravendeel.

DFC was zeker nog zoekende naar de ideale opstelling om volgende week de beker competitie te beginnen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com