DFC 3 VOOR SARA

14 augustus 2017 1055x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 VOOR SARA
DFC 3 VOOR SARA

 

DFC 3 is door onze vrienden van vv Wieldrecht uitgenodigd om een 7 vs 7 toernooi te spelen bij v.v. Wieldrecht op 19 augustus 2017. Het betreft hier een benefiet toernooi in het kader van Stichting voor Sara.

Kinderen laten de wereld lachen. De meeste mensen om mij heen hebben inmiddels kinderen. Zo ook Bram Verbrugge en Emine Kara, ouders van Sara.

Sara is een vrolijk, pienter meisje uit Dordrecht van anderhalf met de ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Kinderen met MDC1A worden over het algemeen niet oud. Bovendien brengt de spierzwakte veel beperkingen met zich mee in het dagelijks leven. Daarom zetten wij ons sinds de diagnose met hart en ziel in voor Sara en alle andere kindjes met deze verschrikkelijke spierziekte. Ook willen we bekendheid geven aan de vele tientallen onbekende en zeer zeldzame spierziekten en de impact voor patiënten en hun families.

Het doel is zoveel mogelijk geld op te halen om de onderzoeken te starten. Inmiddels zijn de eerste €100.000 binnen. Echter is er zo een €500.000 nodig. Dit bedrag is nodig voor het onderzoek van een groep artsen onder leiding van neuroloog en onderzoeker René de Coo. Zijn onderzoek is het meest veelbelovend en concreet en daarom willen we hier aan bijdragen. Mochten er andere onderzoeken zijn die kunnen bijdragen aan het oplossen van deze zeldzame spierziekten, dan zal altijd de afweging worden gemaakt waar het geld van stichting Voor Sara naar toe gaat. Deze afweging zal door het bestuur worden gemaakt en besloten in een vergadering bij meerderheid van stemmen.

Voor meer informatie over de Stichting voor Sara verwijs ik u naar de website: www.voorsara.nl

IK ZET ME IN !! JULLIE OOK ? Collectebussen bij DFC Storten op: NL56RABO315790792 t.a.v. Stichting voor Sara Voor informatie over deze mooie dag : http://wieldrecht.nl/club-nieuws/benefiet-sara-wieldrecht/

Bij voorbaat dank, Cliften Sewpersad DFC3

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com