Jan van Dam ( 88 jaar ) overleden

6 juli 2017 1480x bekeken, 1 reactie »
Jan van Dam ( 88 jaar ) overleden

Woensdag 5 juli is ons DFC lid Jan van Dam, op 88 jarige leeftijd overleden.

 

De crematie zal plaatsvinden op woensdag 12 juli a.s. op de Essenhof te Dordrecht om 15.00 uur.

 
1 reactie

  1. A.van Dongen 10 juli 2017 om 18:27 -

    Wederom is een geweldig DFC-er heengegaan. Jan was jarenlang een rots in de branding bij het eerste elftal van DFC. In de verdediging wist hij menig spits uit te schakelen waarbij hij het fysieke geweld niet schuwde. Door zijn werkzammheden washij een aantal jaren niet meer in de DFC-omgeving. Later werd hij speler van het “negende” waarbij zijn vocale kwaliteiten in contacten met scheidsrechters niet onopvallend waren. Midden negentige jaren werd hij secretaris van de vereniging OudDFC. Met toewijding en conscentieus verrichtte hij die taak met verve. Daarnaast waren zijn artikelen in het clubblad een verademing. Menigeen sloeg na het ontvangen van het clubnieuws direct de pagina op met het artikel van Jan van Dam. Doorspekt met een speciale humor was het lezen daarvan werkelijk een plezier. Nu is hij niet meer. Helaas zullen wij hem op de soos ook niet meer ontmoeten. Een groot woord van dank is hier zeker op zijn plaats. Rust in vrede

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com