Tour de Dordt weer geslaagd evenement

26 juni 2017 1293x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Tour de Dordt weer geslaagd evenement
Tour de Dordt weer geslaagd evenement

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de  “Tour de Dordt ” , oftewel de jaarlijkse fietstocht van DFC.

Traditie getrouw word er vanaf het DFC complex gestart , en met de stempelkaart op zak gaat de tocht van start. Waar de afgelopen 2 weken de zon niet was weg te denken , kwam er nu nattigheid uit de lucht. Maar dat weerhield de fietsers niet om op te stappen.

De nattigheid was tevens een goed excuus om de stempelposten uitgebreid te bezoeken. Cafe Groothoofd en Cafe Sebes fungeerden namelijk als stempelpost en als je daar dan toch moet zijn , kan je net zo goed even schuilen voor de regen en de stembanden even voorzien van enige vocht.

Onderweg werd en nog spontaan een stempelpost toegevoegd door het gezelschap. Pleun vd Waal werd zaterdag 60 jaar , dus even met 40 man naar Pleun om hem te feliciteren. Daar je van zingen voor de jarige dorst krijg , moest daar natuurlijk ook even wat gedronken worden. Want uitgedroogd op een fiets zitten is gevaarlijk.

Na afloop kwam de bonte verzameling weer terug bij DFC , om uitgebreid te genieten van het buffet wat geregeld was.

Er kan weer met een goed gevoel worden terug gekeken op de fietsdag , en op naar de editie van 2018. 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com