JO15-2 maakt indruk bij toernooien

19 juni 2017 1049x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO15-2 maakt indruk bij toernooien
JO15-2 maakt indruk bij toernooien

JO15-2 heeft het voetbalseizoen zeer sterk afgesloten. Na het eigen DFC toernooi te winnen werd er opgestoomd naar het toernooi bij GSC/ODS. Hier werd de finale bereikt door alle wedstrijden te winnen, zonder tegendoelpunt. Helaas werd in de finale ondanks een overwicht tegen SC Excelsior niet gescoord, waarna de tegenstander met 1 meer gemaakte penalty met de eer ging strijken. Het derde toernooi (bij FC Binnenmaas) is vandaag tevens winnend afgesloten, wederom zonder verliespunten en tegendoelpunten!

Drie toernooien: 2x winnaar en 1x tweede plaats, voorwaar een prima prestatie waar de jongens grote complimenten voor verdienen, top gedaan!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com