JO13-1 sluit seizoen mooi af!

9 juni 2017 1140x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1 sluit seizoen mooi af!

 

Afgelopen zondag speelde JO13-01 voor de laatste keer in de huidige samenstelling met elkaar op het Jaap vd Wiel toernooi. De mannen hadden eigenlijk maar 1 doel: eerste worden in de poule. Na een mooie 2e plek op het DFC toernooi en op een toernooi bij Baardwijk werd het nu tijd dat de grootste beker binnen werd gehaald. U voelt hem al aankomen; het is gelukt! Dit seizoen is dan ook in stijl afgesloten, waarbij het harde werken is beloond. En dat was het dan voor dit seizoen ( al hopen we dat er nog een wedstrijd tegen de vaders wordt gespeeld :-)). In de competitie is JO13-1 op een 7e plek geeindigd. We hebben geweldige wedstrijden gezien maar ook wedstrijden waarbij wat puntjes zijn blijven liggen. Zoals dat gaat in voetballand.

Kijkend naar het team, waarbij de meeste spelers over zijn gekomen uit de E, hebben de mannen het in de competitie goed gedaan. Daarnaast ( en misschien wel veel belangrijker) is het een seizoen geweest waarbij de spelers veel plezier hebben gemaakt, met als hoogtepunt voor veel spelers het Paaskamp. In een andere samenstelling gaat het team volgend seizoen door. Tom, Devin en Youri gaan naar JO15 en andere spelers zullen het team weer compleet maken.

Graag wil ik, mede namens de andere ouders, Enzo, Marcel en Lucas bedankten voor al hun inzet en support. Jullie hebben ervoor gezorgd dat onze jongens een top seizoen bij DFC hebben kunnen spelen. Bedankt hiervoor en ik wens ook jullie veel succes volgend jaar. Met al de opgedane ervaring dit jaar verwacht ik toch echt een plek in de top 3 volgend seizoen voor dit team!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com