Jeugd team indeling seizoen 2017/18

13 juni 2017 1781x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jeugd team indeling seizoen 2017/18
Jeugd team indeling seizoen 2017/18

De team indelimg voor de jeugd voor het seizoen 2017/2018 is bekend.

Klik  HIER  om de indelingen te downloaden of bekijk het hier onder

 

JO17:

(JO17-1) Leroy Boon, Mike van de Wijgaart, Ibo Kangal, Mohammed Amri, Ruwendrick Felicia, Fabian Gottschalk, Tim in ’t Veld, Mike van Mourik, Danny de Geus, Janco Wernet, Jaylison Doran, Redwan Los, Efe Ozdal, Yassine Mabrouki.

(JO17-2) Mohamed Hussam Alkhateeb, Colin Brooks, Xander Heugens, Stijn IJben, Pavel Hussein, Julian van Veen, Max van de Wetering, Michael de Man, Dogan Yilmaz, Luca van der Lienden, Joël van Es, Jan Weeda, Dyron Almadi, Julian Smitsman, Winston Gottschalk.

 

JO15:

Denilson Semedo, Eren Ogan, Yordi van Berkum, Marciano Hendriks, Andrej Marjanovic, Maroune Mahyou, Youri de Geus, Dylan van Meerendonk, Shairon Lodovica, Tom Li, Brandon Verhof, Levy Koomans, Erdem Ogan, Falco Rutten, Deven van Dam.

 

JO13:

(JO13-1) Ensar Tasgin, Marouan Aouan, Roan Rijnders, Delani Makatini, Noah Reijers, Jonathan Lieftink, Jeremy Ponsen, Ouassim Aouam, Ayoub Aouad, Sydney Rietbergen, Stefan de Visser, Ivo Slegers, Alexandre Pol, Zouahir Boussakouk.

(JO13-2) Berkay Karakaya, Chion Craane, Mees van der Waal, Adil Oulouda, Tabi School, Murathan Morilipinar, Joey van Strijbos, Quincy Lucas, Abdelrahman Mahammed, Finn de Jager, Alper Sapmaz, Justin van Engelen, Irfaan Shrabkhan, Faride Djadjou, Menzi Makatini, Nigel van Dongen.

 

JO11 (7 tegen 7):

Arda Acer, Olcayto Akyol, Satyam Raghoe, Kaan Acer, Mustafa Koc, Colin Ghidini, Björn Bouwens, Jay-Jay Sophia, Thijs van Veen, Ryan Ponsen.

 

JO9 (6 tegen 6):

Enes Koc, Semi Sapmaz, Berkan Sapmaz, Stijn van der Waal, Tyago Dubbeldam, Kenjaro Dubbeldam.

 

JO8 (6 tegen 6):

Ewout Tiemersma, Darley Marchena, Yoliza Verheijen, Everich Berghaven, Mert Aslan, Mehmet Ozturk, Berke Yurekli.

 

JO7 (4 tegen 4) (2 teams):

(JO7-1) Ryan Westveer, Nigel Maas, Kaan Aslan, Levani Boonekamp, Jairo Galin.

(JO7-2) Rubin Vooijs, Joey van Wijnen, Kevin de Visser, Damian Loijenga, Milan Kamp, Dani Paocic

 

MO17:

Alisha van Dam, Thessa Kiele, Ezgi Paltaci, Sidney Maas, Naomi van Wijngaarden, Shannon Teeffelen, Nina Bras, Bo Ameling, Chantal de Regt, Quirine Groenewoudt, Charlie van Pelt, Manon Kroonen, Yasmine van Mourik, Gabriella Goud, Denise Blankenstein, Fay Aardoom.

 

MO13 (7 tegen 7):

Marie Stal, Beau Noelle Vermeeren, Megan Voetee, Daylaina Peters, Selena Smitsman, Maud Bras, Tess van Gelderen, Kytana van Herk, Gabriella van Puffelen, Esmee Hendriks.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com