FC Bier ( DFC 2 ) winnaar 7×7 toernooi 2017

3 juni 2017 1405x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor FC Bier ( DFC 2 ) winnaar 7×7 toernooi 2017
FC Bier ( DFC 2 ) winnaar 7×7 toernooi 2017

FC Bier ( DFC 2)  is vanavond de grote winnaar van het DFC 7×7 toernooi 2017 geworden. In een zware poule met Super Mario Brothers , DFC A1 en DFC 3 bleken zij de terechte winnaar van deze editie. DFC 2 kende sowieso een goed seizoen door ook kampioen in de competitie te worden en zette deze reeks dus nog even door bij het 7×7

DFC kan terug kijken op een geslaagd toernooi. Was het de eerste ronde nog wat aan de natte kant door het overvloedige hemelwater , speelronde 2 & 3 waren tropisch te noemen. De opzet van het voetballen op een heerlijke zomer avond is dus zeker gelukt.

Deze avonden kunnen niet gespeeld worden zonder de mensen die de punten bijhouden en ophalen , en ook niet zonder scheidsrechters. De organisatie wil deze mensen in het bijzonder bedanken voor hun inzet , en ook het kantine personeel dat weer 3 avonden voor iedereen klaar stond.

De avond was nog lang onrustig , en dat is de schuld van Hollands Welvaren, die er met hun optreden voor zorgde dat de mensen nog lang bleven hangen in de kantine.

WE ZIEN U ALLEN HOPELIJK WEER BIJ EDITIE 2018 !!!

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com