DFC klusteam weer hard bezig

22 juni 2017 884x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC klusteam weer hard bezig
DFC klusteam weer hard bezig

   

De onderhoudsploeg , met name Cor Rutten en Peter Jiskoot , zijn in de zomerstop weer hard bezig om het complex onder handen te nemen zodat  bij het begin van het nieuwe seizoen alles weer piccobello in orde is.

Nu zijn ze hard met de kleedkamers bezig om deze te voorzien van een nieuwe lik verf.

We zouden uiteraard graag zien dat dit ook netjes blijft !!!

Ook Jan de Ballenman is hard bezig om al het materiaal weer op orde te krijgen voor de aanvang van het nieuwe seizoen. Zijn er nog jeugdleiders/trainers die ballen of ander materiaal hebben liggen en dit nog moeten inleveren , doe dat dan zaterdagmiddag vanaf 14 uur bij Jan.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com