Beslissing logo uitgesteld

29 juni 2017 1386x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Beslissing logo uitgesteld
Beslissing logo uitgesteld

Het bestuur van D.F.C. betreurt dat er commotie is ontstaan omtrent het nieuwe logo. Tijdens de Algemene Ledenvergadering presenteerde het bestuur het nieuwe logo dat door de aanwezige leden goed werd ontvangen.          

Achteraf heeft het bij de leden van D.F.C. tot opschudding geleid. Het bestuur is de mening toegedaan de verandering van het logo te heroverwegen en zal hiervoor een apart agendapunt op de Algemene Ledenvergadering in het najaar toevoegen.

De maker van het nieuwe logo is in samenwerking met het bestuur tot het nieuwe logo gekomen en als zodanig hecht het bestuur er waarde aan te vermelden dat hij zijn opdracht tot volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com