wedstrijd verslag gunners – DFC 20 mei , 0-5

22 mei 2017 802x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor wedstrijd verslag gunners – DFC 20 mei , 0-5
wedstrijd verslag gunners – DFC  20 mei , 0-5

The Gunners 1 – DFC 1:

 

Vandaag ging het echte werk beginnen, de nacompetitie tegen de nummer 2 van 4C The Gunners die net geen kampioen geworden zijn in deze klasse, zeker de ambitie hebben en het dus via de nacompetitie alsnog wilde afdwingen maar dat gold natuurlijk ook voor DFC.

 

De wedstrijd begon wat afwachtend en er waren niet heel kansen in het eerste gedeelte van de wedstrijd totdat na een kwartier spelen de fantastisch spelende Bright een terugspeelbal net kon onderscheppen en de keeper kon omspelen en simpel binnen tikken, 0-1. Bright bleef werken en werken en was zowel zonder als met bal een plaag voor de Gunners verdedigers. De volgende kans was ook voor DFC, een vrije trap vanaf de zijlijn belandde bij Mark Jongeneel op zijn hoofd die goed inkopte en de keeper kreeg gaan vat op de bal net als Gazz die verzuimde de bal in het net te krijgen. Verder waren er niet heel veel kansen in de eerste helft waardoor we met een 0-1 voorsprong konden gaan rusten. Na rust kreeg DFC nog meer het overwicht en bleef het werken en bij vlagen heel goed voetballen.. De aanvoerder van DFC had wat fysieke klachten door het slechte kunstgras waar op gespeeld moest worden en vroeg een wissel aan.. Melvin stond al klaar om in te vallen maar met de laatste actie van de dag zorgde onze aanvoerder met een heerlijke actie op de achterlijn en een net zo heerlijke afwerking met 2 pannaś voor de 0-2. Nu mocht Melvin het overnemen die de laatste 2 weken bij de selectie gehaald is vanwege zijn ervaring maar zeker ook vanwege zijn voetbalkwaliteiten en dat betaalde zich ook uit.. Melvin onderschepte een bal vanuit het middenveld, ging goed door, passeerde een verdediger en gaf de bal op maat op Sabit die de 0-3 aantekende, wat een weelde! Niet kort daarop was het Melvin die nu door Sabit weggestuurd werd en er zelf de 0-4 van maakte na goed binnenschieten. The Gunners was rijp voor de slachtbank maar het leek toch op 0-4 uit te draaien wat natuurlijk een fantastisch resultaat had geweest.. Maar in de allerlaatste minuut was het uitblinker Bright die een fantastische steekpass op Robin Matena gaf die de keeper omspeelde maar daarbij getorpedeerd werd door deze keeper. Rode kaart en een strafschop die feilloos binnengeschoten werd door Rick, 0-5.

Ideale stand voor de wedstrijd van as donderdag waar dus de promotie naar de derde klasse een feit kan worden. 0-5, mooie stand, maar de bal blijft rond!

 

Uw verslaggever


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com