JO15-2 sluit competitie af met overwinning

8 mei 2017 1114x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO15-2 sluit competitie af met overwinning
JO15-2 sluit competitie af met overwinning

6 mei 2017 Oranje Wit JO15-5 – DFC JO15-2

De laatste competitiewedstrijd, en dat in een alternatieve opstelling: de vleugelverdedigers worden aanvallers en omgekeerd. De jongens kunnen er wel om lachen. Dus spelen Marciano en Denilson voorin, en Julian en invaller Winston achterin. De tegenstander heeft dit seizoen nog geen potten kunnen breken en staat voorlaatste. Misschien dat de 2 inleenkrachten uit JO15-2 vandaag iets kunnen neerzetten. DFC speelt zonder wissels, maar die schaarste zijn de jongens inmiddels gewend.

Helaas voor Oranje Wit is DFC veel te sterk, en na drie minuten is het al Denilson die scoort, na een actie van Julian. Kansen volgen elkaar in een rap tempo op, en na 10 minuten zet Marciano goed door, waardoor de bal vrij valt voor Winston. Die drukt af voor 0-2. Hierna krijgt OW een penalty, die goed wordt ingeschoten: 1-2.

We zijn een kwartier onderweg als Winston het op zijn heupen krijgt. Na een lange rush van achter uit lepelt hij heel fraai de bal over de keeper voor 1-3.

Het is even stil op doelpuntengebied, als na een half uur Nick een vrije trap door de muur heenschiet: 1-4. De scheidsrechter fluit erg onevenwichtig in het nadeel van DFC, maar omdat de voorsprong zo groot is kunnen de jongens daar goed mee omgaan. De rust komt voor OW op tijd.

Na de rust is het weer Denilson die scoort, nu na 5 minuten: 1-5. Hierna gaat DFC in het tempo van de tegenstander mee, en daalt het niveau. OW krijgt nog een penalty voor 2-5, en als op het einde van de wedstrijd Nick mee is bij een corner, bepaalt een uitbraak van de tegenstander de eindstand op 3-5. De volledige productie van OW komt voor rekening van inleenkrachten, maar zelfs die hebben DFC geen moment in gevaar gebracht. Een reguliere overwinning dus, goed gewerkt jongens!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com