jeugdbestuur bedankt de vrijwilligers toernooi

25 mei 2017 1679x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor jeugdbestuur bedankt de vrijwilligers toernooi
jeugdbestuur bedankt de vrijwilligers toernooi

Het jeugdbestuur wil iedereen die heeft meegewerkt om het DFC ABC-Den Hartog jeugtoernooi tot zo’n groot succes te maken hartelijk bedanken.
Bijzondere dank gaat uit naar RCD en FC Dordrecht voor het beschikbaar stellen van hun kleedkamers en parkeerterein, al onze sponsors waardoor we ons ideeën voor een groot gedeelte konden realiseren zoals Kloens voor de ledwagen zodat het voor iedere bezoeker duidelijk was waar ze moesten parkeren.

Uiteraard onze hoofdsponsor ABC-Den Hartog Verhuizingen. En wat zouden we zijn zonder René van Studio-66, iedere poster, uitslagenbord en als absolute topper ons geweldige programmaboekje is door hem ontworpen. Ron die de grote inspirator achter het foodplein was. En Edwin, gewoon bedankt voor alles..
En als laatste maar zeker niet als minste de vele vrijwilligers die keihard gewerkt hebben als scheidsrechters, parkeerwachter, achter de bar en foodkraampjes, de schoonmaaksters en wat te denken van de mannen die s’nachts de boel bewaakt hebben.

Kortom BEDANKT zonder jullie was dit niet mogelijk geweest.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com