Het seizoen van de JO7-4 , een echt vrienden team

7 mei 2017 871x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Het seizoen van de JO7-4 , een echt vrienden team
Het seizoen van de JO7-4 , een echt vrienden team

  

 

Zaterdag 6 mei was helaas alweer de laatste wedstrijd van het seizoen van de JO7-4 uit bij Groote Lindt. Vol goede moed gingen zij de wei in , maar we kwamen er al snel achter dat de tegenstander vandaag gewoon te goed was en er werd verloren met 10-3 , maar er was wel 3 x gescoord dus chips van de trainer.

Maar de wedstrijd op zich was niet eens zo belangrijk , dit verslag gaat over het seizoen van de JO7-4 , het jongst spelende elftal van DFC.

Vanaf het begin van het nieuwe seizoen waren deze 7 kanjers op zaterdag hard aan het trainen voor hun voetbal debuut. Op zaterdag bij de kabouters waren trainers Dennis en Jordy bezig om hun voor te bereiden op het grote moment , het spelen van wedstrijden.

Na de winterstop ging het dan toch echt gebeuren. De JO7-4 ging echt spelen op zaterdag. Vanaf dat moment is de vaste trainingsdag de donderdag geworden , de trainer en leider werd ook gevonden , Arno werd de trainer en leider , met hulp van Wouter en Wesley.

De groep was al aan elkaar gewend geraakt. Ruben , Jairo , Levani , Damien , Milan , Kevin & Joey waren nu de JO7-4 , het jongst spelende team van DFC. De kleding was voor sommige nog wat te groot maar de mouwen een keer of 2 omslaan en dat probleem was ook weer opgelost. Rood shirt , witte broek en rode kousen , het stond mooi bij de groep. Om het helemaal af te maken was de papa van Levani zo lief om de boys in een mooi trainingspak te stoppen , daar kwam toch een echt team het veld op hoor , totaal aan gekleed. 

Voetballend was het best nog wel een beetje moeilijk , want de tegenstanders waren vaak iets ouder en speelde al langer samen. Maar in de tweede wedstrijd werd zelfs al gelijk gespeeld waar we zelfs hadden kunnen winnen. Enkele nederlagen en gelijke spelen gingen er voorbij tot het moment dat we er serieus voor gingen. Een heuse wedstrijdbespreking met ontbijt en het grote bord was er geregeld, uit bij RCD kan het niet fout gaan. En daar was dan eindelijk de allereerste overwinning. Daarna was het nog bijna een keer gelukt om te winnen , maar helaas bleef het bij die ene overwinning dit jaar.

Maar wat nog veel belangrijker is dan het voetbal , het was een echt team geworden. Het nieuwe ” Allstars ” was geboren. Vanaf de winterstop stond het team voor elkaar klaar. Sommige boys konden elkaar al voor die tijd , maar nu stonden er 7 vrienden in het veld. Bijna het gehele team (  6 van de 7 ) ging mee op paaskamp. Daar was goed te merken dat het vrienden waren , bijna alles werd samen gedaan. Spelletjes , slapen en plezier maken , de JO7 was onafscheidelijk.

 En dat vind ik nog veel belangrijker dan winnen of verliezen , vrienden zijn en elkaar steunen !!  Dat hoort een echt DFC team te doen. Nog 1 toernooi hebben we te gaan en op 11 juni gaan we natuurlijk allemaal nog even SAMEN naar de jeugddag. Om daarna na de vakantie weer als team terug te komen en het nieuwe seizoen in te gaan.

Ruben , Jairo , Levani , Damien , Milan , Kevin & Joey , wat ben ik trots op jullie. Ik ben er trots op om jullie leider en trainer te mogen zijn.

Bedankt voor het leuke seizoen 

Trainer Arno

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com