DFC wint eigen veteranen toernooi

28 mei 2017 968x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC wint eigen veteranen toernooi
DFC wint eigen veteranen toernooi

DFC wist de titel op het veteranen toernooi afgelopen zaterdag te prolongeren.

Op een sterk bezet toernooi met deelnemers Emma , OMC , Oranje wit , GSC ,  ODS , EBOH , SSW en DFC wist de ploeg van DFC de Jan de Roo wisselbokaal op de Reeweg Oost te houden.

De ploeg van DFC bestond uit : Celestino dos Santos , Ronald van Pelt , Leon vd Sluijs , Maarten Jansen , Bram Apon , Cees Rombout , Marco Hendriks , Enzo Fortino , Patrick vd Wetering en Erasmus Makatini.  Leider/coach Jeroen van Wijnen

In de eerste wedstrijd tegen GSC werd er gespeeld in een 3-2-1 opstelling en prompt werd er verloren. Coach “mourinho ” van Wijnen besloot de tactiek om te gooien naar een 2-2-2 speelwijze en dat bracht het gewenste effect want DFC won daarna tegen SSW en EBOH. Genoeg om de finale te halen.

Gezien de hitte had DFC aangeboden om de finale te beslissen met strafschoppen. Gezien de omvang van Ronald van Pelt in een klein doel een slimme keuze , maar Oranje Wit doorzag deze tactiek en er werd gewoon gespeeld.

Marco Hendriks opende het bal en zette DFC op een 1-0 voorsprong. De mooiste actie van het hele toernooi werd gemaakt door Enzo Fortino. Met eeb echte Dennis Bergkamp lob probeerde hij het doel te vinden . maar de lat lag letterlijk dwars. Het had een doelpunt waard moeten zijn voor de uitvoering. Bram Apon gooide het duel op slot door de 2-0 te scoren.

DFC werd uiteraard gehuldigd op het  “balkon” . daar waar Enzo 2 dagen daarvoor ook al had gestaan. 

Na afloop was er nog een vrij grote nabespreking van alle ploegen met muziek van Gerrit van Kooten en Raymond Pluijmert. Gelukkig voor iedereen wist de bierwagen op tijd de weg naar DFC te vinden om de tanken weer vol te gooien , want het dokters advies om goed te drinken werd door een ieder goed opgepakt.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com